Camber Beach House

Camber Sands Glass Box Extension

Glass Box Extension

With View Of Sea

 

This house had been built in the 1970’s and the timber windows used then had very large frames limiting the beach view and were rotten.  Our design replaced the whole of the beach glazing with an aluminium system that has minimal frame widths to maximise the view. We also added a glass box extension that not only takes advantage of a lovely long view across the bay, but also provides a first floor terrace overlooking the sea.

Camber Sands Glass Box Extension
Camber Sands Glass Box Extension
Camber Sands Glass Box Extension
Camber Sands Glass Box Extension
Camber Sands Glass Box Extension
Camber Sands Glass Box Extension
Camber Sands Glass Box Extension000019.jpg

Contemporary Architectural Design | Delivered To The Highest Technical Standards

  • Facebook
  • YouTube
  • Houzz
Royal Institute of British Architects
Architects Registration Board Logo