Wildernesse Estate Renovation

Extension, Renovation, Swimming Pool

 

This house originally had a separate cottage at the rear that we connected with the main house with single storey modern extension that is completely glazed to maximise the connection with the terrace and garden. The extension has a Kitchen and Family Room next to the main house and the remainder is an indoor swimming pool with a part glazed roof.

We also added another extension to the side to create a double height reception room. The entrance was improved with a new porch connecting to a large open plan Hallway with a feature staircase in Walnut and Glass.

Passionate about contemporary architecture | Delivered to the highest technical standards

  • Facebook
  • YouTube
  • Houzz
Royal Institute of British Architects
Architects Registration Board Logo